Byrånytt

Metro Branding feirer 20 år!

Visste du at vi nettopp har fylt 20 år? Metro hadde nylig bursdag og feirer en reise fylt med gode opplevelser, lærerike erfaringer, vekst, motgang og suksesshistorier.

Som leder er det en stor glede å ha ansvaret for et selskap med så mange flinke folk, som alle bidrar til å skape en god kultur der vi utfordrer hverandre, tenker nytt og samarbeider godt. Fokuset vårt hver dag er å bygge sterke merkevarer – ja, utvikle de beste løsningene som gir resultater og skaper verdi for kundene våre.  

De siste 20 årene har tatt oss med på en enorm endringsreise: Hele bransjen vår har gått gjennom en stor transformasjon. Det har gitt oss muligheten til å vokse og utvikle oss i takt med digitalisering, nye teknologiplattformer, nye fagdisipliner, og ikke minst inntoget av generativ AI. 

Det har heller ikke vært mangel på makroøkonomiske utfordringer som verden har stått overfor i denne perioden. De har påvirket både oss og markedet med både oppturer og nedturer. Men uansett hva som har kommet vår vei, har vi klart å håndtere det, tilpasse oss og utvikle oss. Det har gjort oss til hvem vi er i dag – et ledende byrå innen merkevarebygging, markedsføring og digital tjenesteutvikling. 

Cathrine Stensland i kontorlokalet til Metro Branding i Oslo
Cathrine Stensland

Vi er stolte av kontorene våre i både Oslo og Sandefjord. Med knallfin beliggenhet er vi nær både kunder og samarbeidspartnere. Så tusen takk til dere alle, for alle suksesshistorier gjennom 20 år.  

Jeg gleder meg til å fortsettelsen og til å gripe mulighetene som ligger foran oss! 

Ta gjerne kontakt!
Cathrine Stensland
Byråleder
cathrine@metrobranding.no
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!